top of page

tor. 08. feb.

|

Grønørveien 19

Rekruttering av studenter

Konkurransen om nyutdannede studenter er hard. Tre som har lykkes deler sine beste teknikker og framgangsmåter.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rekruttering av studenter
Rekruttering av studenter

Tid og sted

08. feb. 2024, 08:30 – 9:30

Grønørveien 19, Grønørveien 19, 7300 Orkanger, Norge

Gjester

Detaljer

I kompetanseforum denne uken løfter vi tema rekruttering av studenter. Vi har utfordret 2 eksperter som har lykkes til å dele sine framgangsmåter. Bli med og lær hvordan du kan engasjere deg med noen av de beste studentene og utforske samarbeidsmuligheter.

1. Støtte Studentinnovasjon: Mange studenter engasjerer seg i innovasjon. Teknologibedrifter ønskes velkommen som sponsor og partner i disse prosjektene. Studentledede prosjekter pusher grensene, og bedriftene får nye perspektiver og banebrytende ideer.

2. Bli en Næringspartner i Utdanning: Akademia ønsker et godt partnerskap med næringslivet, ikke minst gjennom sommerinternship, prosjektoppgaver, og involvering i master- og doktorgradsprosjekter. Dette partnerskapet er ikke bare en investering i fremtidig talent, men også en mulighet til å takle nåværende forretningsutfordringer gjennom innovative studentprosjekter.

3. Rekruttere Studentkonsulenter: Studenter kan bestilles til innovasjonsprosjekter. Lær om vårt unike program hvor du kan rekruttere et spesialisert team av studentkonsulenter for en periode på 2-6 uker. Dette initiativet lar deg adressere spesifikke forretningsbehov med hjelp av skreddersydde team, og bringe inn spesialisert kunnskap og en ny tilnærming til problemløsning.

Dørene åpner kl 8:00 for registrering og kaffe. Kom gjerne tidlig, og slå av en huggelig prat før programmet starter.

Del dette arrangementet

bottom of page