top of page

ons. 22. mai

|

Inission Løkken AS

Bedriftsbesøk hos Inission: Vekst og reorganisering

Thamsklyngens HR-gruppe arrangerer bedriftsbesøk hos Inission på Løkken Verk. Tema for møtet er vekst og reorganisering.

Bedriftsbesøk hos Inission: Vekst og reorganisering
Bedriftsbesøk hos Inission: Vekst og reorganisering

Tid og sted

22. mai 2024, 09:00 – 11:00

Inission Løkken AS, Industriveien 4, 7332 Løkken Verk, Norge

Detaljer

Inission Løkken Verk, tidligere kjent som Simpro, har opplevd en eventyrlig vekst etter å ha blitt kjøpt opp av Inission i 2018. Dette oppkjøpet markerte Inissions inntreden i det norske markedet, spesielt med fokus på skreddersydde produksjons- og logistikktjenester for komplette elektroniske produkter. 

Virksomheten på Løkken Verk er vesentlig modernisert og ombygd med en strømlinjeformet produksjon,  større lokaler, nytt maskineri, høyere grad av automatisering og bedre kvalitet. Disse endringene er i tråd med Inission Løkkens strategiske mål om å etablere seg som en ledende leverandør av høyteknologisk elektronikk og elektromekanikk i Norden.

Tema for møtet er vekst og reorganisering. Daglig leder Erik Dragset og hans team vil dele sine erfaringer, og ta oss med på en omvisning i der vi få se hvordan produksjon og informasjonsflyt er organisert.

Program

  • Velkommen til Inission v/Daglig leder Erik Dragset
  • Dagens tema - vekst og reorganisering
  • Omvisning i produksjonen
  • Oppsummering og vel hjem

Møtet arrangeres av Thamsklyngens fokusgruppe for HR og Personalledelse. Denne gruppen møtes jevnlig for å knytte nettverk og dele erfaringer på tvers av bedriftene. 

Er du ekspert på personalledelse, eller bare nyskjerrig på dette fagområdet? HR gruppen ønsker nye medlemmer velkommen med på møtet!

Del dette arrangementet

bottom of page