top of page

Besøk av Invest in Norway Trøndelag

Oppdatert: 8. mai 2023I forrige uke arrangerte klyngedeltaker Orkland kommune v/ næringssjef Aasmund Lie et møte med Invest in Norway. Invest in Norway var representert med Christian Hemmingsen. Hans oppgave er å tilrettelegge for internasjonale investeringer i Trøndelag samt posisjonere Norge og Trøndelag som et attraktivt sted for utenlandske selskap og investorer.


Invest in Trøndelag er en nyopprettet funksjon i Trøndelag finansiert av Trøndelag fylkeskommune. Stillingen er knyttet til Innovasjon Norge Trøndelag og er en del av Innovasjon Norges divisjon for Vekst og Eksport.


Christian skal bidra til å utvikle investeringsmuligheter, markedsføre mulighetene, gi informasjon om Norge og Trøndelag som investeringssted samt koble investorene med lokasjoner og nettverk.


Derfor er det viktig at Invest in Norway kjenner vår region og markedsfører vår vertskapsattraktivtet. På møtet var det presentasjoner fra kommunen, Næringsforeningen, Thamsklyngen, Oljeforumet og klyngedeltaker Washington Mills.

Comments


bottom of page