top of page

Thu, Aug 24

|

Trondheim

Studietur: Sopra Steria og Fyr

Er du nyskjerring på hva ChatGPT kan brukes til i din virksomhet?   Bli med på en spennende studietur for å lære mer om kunstig intelligens sammen med Thamsklyngens ressursgruppe for IT og Digitalisering. 

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Studietur: Sopra Steria og Fyr
Studietur: Sopra Steria og Fyr

Time & Location

Aug 24, 2023, 9:00 AM – 12:00 PM

Trondheim, Ferjemannsveien 10, 7014 Trondheim, Norge

Guests

About the event

Er du nyskjerring på hva ChatGPT kan brukes til i din virksomhet?

Bli med på en spennende studietur for å lære mer om kunstig intelligens sammen med Thamsklyngens ressursgruppe for IT og Digitalisering.

Hva kan du forvente?

Turen går til Trondheim der vi skal besøke Sopra Steria og Fyr (tidligere kjent som Lighthouse8).

Kunstig intelligens er en teknologi som utvikler seg enormt raskt. Lanseringen av chatGPT høsten høsten 2022 var et nytt kvantesprang, og verktøykassen er utrolig spennende.  Vi har derfor utfordret to markedsledende selskap til å vise oss hva de bruker AI-teknologien til.

Du vil få møte ekspertene som forklarer hvordan de har tatt i bruk teknologien i sine markedsledende løsninger. Vi skal også sørge for å utfordre ekspertene til å tenke høyt om hvor de tror AI kan brukes til i dag, og hva de forventer av teknologien i fremtiden.

Denne studieturen er en unik mulighet til å lære av ekspertene og se praktiske eksempler på hvordan AI blir implementert i morgendagens virksomhet.

Det blir også rikelig med anledning til å knytte nye kontakter i vårt nettverk for IT og digitalisering.

Studieturen er begrenset til 20 plasser, så reserver din plass i dag.

Hvem er turen for?

Alle medlemmer av Thamsklyngen er hjertelig velkommen til å delta.

Program

09:00 Lighthouse8 (Ferjemannsveien 10)

10:00 En kort spasertur langs Nidelva

10:30 Sopra Steria (Brattørkaia 17A)

11:30 Lunch

12:00 Slutt

Hvem er Sopra Steria ? (ifølge chatGPT)

Sopra Steria er et internasjonalt konsulent- og teknologiselskap med hovedkvarter i Frankrike. Selskapet tilbyr tjenester innenfor digital transformasjon, IT-konsultasjon og systemintegrasjon. De jobber med en rekke bransjer, inkludert offentlig sektor, finans, energi, transport og helse.

Sopra Steria ble etablert i 1968 og har siden vokst til å bli en av de største IT-tjenesteleverandørene i Europa. Selskapet har mer enn 46 000 ansatte over hele verden og opererer i over 20 land, inkludert Norge.

I Norge har Sopra Steria en betydelig tilstedeværelse og er en ledende aktør innen digital transformasjon og IT-konsultasjon. De tilbyr tjenester innenfor områder som programvareutvikling, systemintegrasjon, skytjenester, rådgivning og IT-outsourcing.

Sopra Steria jobber med kunder for å hjelpe dem med å utnytte teknologi og digitale løsninger for å oppnå forretningsmål og møte utfordringene i den stadig mer digitaliserte verden. De fokuserer på innovasjon, bærekraft og samarbeid for å levere verdiskapende løsninger til kundene sine.

Hvem er Fyr? (ifølge chatGPT)

Fyr (tidligere Lighthouse8) er et digitalt markedsføringsselskap som tilbyr datastyrte løsninger for å optimalisere markedsføringsstrategier og forbedre resultater for sine kunder. Selskapet ble grunnlagt i 2009 og har hovedkontor i Oslo, Norge, med tilstedeværelse i flere land over hele verden.

Fyr leverer en rekke tjenester og verktøy som hjelper bedrifter med å utnytte data og innsikt for å ta mer informerte beslutninger og oppnå bedre markedsføringsresultater. Deres tjenester inkluderer strategisk rådgivning, digital annonsering, søkemotoroptimalisering (SEO), konverteringsoptimalisering, datadrevet markedsføring og analyse.

Selskapet fokuserer på å bruke avansert teknologi og automatisering for å skape mer effektive og målrettede markedsføringskampanjer. De hjelper kundene sine med å identifisere målgrupper, optimalisere annonseringsbudsjettet, spore resultater og analysere data for å kontinuerlig forbedre kampanjene.

Fyr betjener en rekke bransjer, inkludert detaljhandel, finans, reise og gjestfrihet. De jobber med både små bedrifter og store internasjonale selskaper for å hjelpe dem med å oppnå sine markedsføringsmål og drive vekst.

Bilde designet av roserodionova / Freepik

Share this event

bottom of page