top of page

Fri, Aug 25

|

Kuben

Møt næringsminister Jan Christian Vestre

Næringsministeren er tilbake! Thamsklyngen inviterer til åpent møte med næringsminister Jan Christian Vestre på Kuben.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Møt næringsminister Jan Christian Vestre
Møt næringsminister Jan Christian Vestre

Time & Location

Aug 25, 2023, 2:30 PM – 3:15 PM

Kuben, Grønørveien 19, 7300 Orkanger, Norge

Guests

About the event

Næringsminister Jan Christian Vestre kommer til Kuben 25. august 2023 for å møte industribedriftene i Orkland.  Vi håper på stort oppmøte fra alle våre medlemsbedrifter. 

Næringsministeren var svært entusiastisk etter fjorårets storslåtte industrikonferanse. Besøket, som skjedde for nøyaktig ett år siden, var en inspirerende opplevelse for den ferske industriministeren, og Vestre sammenlignet konferansen med et vekkelsesmøte. Han var svært entusiastisk etter møtet med regionens industribedrifter der han fikk en grundig presentasjon av bedriftenes planer for omstilling til klimanøytral og bærekraftig drift. Spesielt imponerte Norsk Kylling med sin omstilling til bærekraftig matproduksjon, Orkels teknologi for å skape en mer rettferdig verden gjennom tilgang til mat, og Arne Fredrik Lånkes planer om en grønn næringspark i Ustmarka som balanserer industri med naturvern og stedsutvikling.

Vestre understreket sist betydningen av å være til stede i bedriftene og lytte til deres behov for å oppnå en vellykket grønn omstilling.  Derfor er det en stor glede å ønske ham tilbake til et nytt møte førstkommende fredag.

Vi håper på stort oppmøte!

Share this event

bottom of page